Rick Brandsteder verliefd op Roosje Kuizenga

Rick Brandsteder is weer verliefd. De presentator van RTL 5 is gevallen voor Roosje Kuizenga, de dochter van GTST-acteur en voormalig presentator, van onder andere Te land, ter zee en in de lucht, Bert Kuizenga.

De twee zijn 'superblij en gelukkig' met elkaar, bevestigt het management van Brandsteder tegenover RTL Boulevard na berichtgeving hierover in Weekend. Het wekelijkse roddelblad publiceerde vandaag ook 'onthullende' foto's van het kersverse koppel.

Lees ook: OM eist vier weken cel tegen Rick Brandsteder

Het stel zou elkaar afgelopen zomer hebben leren kennen op Ibiza. Roosje maakt sinds kort naam als dj Mia More en begon haar carrière als stagiair bij AT5. Brandsteder is te zien als reporter bij RTL Boulevard en is presentator van het RTL5-programma Temptation Island.

De vader van Rick, Ron Brandsteder, vertelde vandaag nog in het magazine Linda Man het sneu voor zijn zoon te vinden dat hij zo weinig op televisie is. 'Ik geneer me weleens voor zijn programma's. Niet voor hém. Hij probeert er nog wat van te maken, maar krijgt nauwelijks de ruimte.'