Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Madrid, Turijn, Londen; doet AT5 verslag van jouw Ajax-verhaal?

18 april 2019, 16.23 uur · Aangepast 18 april 2019, 17.11 uur

Voor wie er na twee nachten slapen nóg niet helemaal van overtuigd is: het is echt waar. Ajax speelt over een kleine twee weken de halve finale van de Champions League.

Het gevolg van de gewonnen kwartfinale in Turijn is een dubbele ontmoeting met Tottenham Hotspur op 30 april en 8 mei. AT5 besteedt hier de komende tijd natuurlijk volop aandacht aan.

Dat deden we uiteraard ook rondom Juventus - Ajax. Zomaar een greep: Op social media bereikten onze reportages bij elkaar ruim een miljoen mensen, beelden van een feestende Marktkantine gingen de wereld over en op Facebook lieten we live zien hoe een hossende menigte het Leidseplein op z'n kop zette. 



Londen en Amsterdam

En dat doen we graag nog een keer! Reken er maar op dat we in Londen en Amsterdam weer van de partij zijn om heel Amsterdam deelgenoot te maken van dit bijzondere voetbalfeest.

Het liefst brengen we daarbij natuurlijk bijzondere voetbalverhalen in beeld. Dus, is deze halve finale voor jou nog specialer dan voor de rest van de stad? Ben je bijvoorbeeld onlangs een kaartje voor een andere wedstrijd kwijtgeraakt? Maak je er een memorabele voetbaltrip van? Of huur je je eigen vliegtuig?

Laat het ons weten! Mail de redactie op [email protected] of stuur een appje: 06 511 909 38.