Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

Dansevenement voor duizend mensen in Club Air gaat niet door vanwege verbouwing

14 mei 2021, 13.34 uur · Door Redactie

De clubavond met duizend bezoekers, die halverwege april werd aangekondigd, zou morgen gaan plaatsvinden in Club Air. Maar vanwege een verbouwing wordt het fieldlab-evenement hoogstwaarschijnlijk later deze maand op een andere locatie in de stad georganiseerd. 

ADE

Tim Boersma van Fieldlab Evenementen zegt tegen AT5  dat de clubavond vanwege een verbouwing inderdaad is geannuleerd. "Daarnaast zijn er diverse andere evenementen dit weekend, zoals een concert van het Residentie Orkest en een hardloopwedstrijd in Enschede."

Volgens Boersma is inmiddels een andere club bereid gevonden om het test-evenement te organiseren. "Daar zijn vijfhonderd bezoekers welkom. Oorspronkelijk waren dat er duizend, maar doordat deze locatie kleiner is, kunnen we (slechts) vijfhonderd man ontvangen."

"Club Shelter alternatieve locatie"

Naar verluidt gaat het om Club Shelter, maar Boersma wil dat niet bevestigen. ""Volgende week worden meer details bekendgemaakt." Voor het evenement moeten de bezoekers, medewerkers en andere betrokkenen maximaal 24 uur van te voren een sneltest doen. Na vijf dagen moeten ze dat opnieuw doen. De test moet zo dicht mogelijk bij de woonplaats van de bezoeker worden afgenomen.