Start van hoofdcontent

Stad

nl

Glennis Grace en zoon (15) blijven langer vastzitten

14 februari 2022, 17.55 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Zangeres Glennis Grace en haar 15-jarige zoon blijven langer vastzitten. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van supermarktpersoneel afgelopen zaterdag in een winkel op de Westerstraat. Ook een derde verdachte zit nog in de cel. 

De zoon van Grace zou eerder die dag een e-sigaret hebben opgestoken in een supermarkt aan de Westerstraat. De jongen werd hierop aangesproken door het personeel van de supermarkt en zou hardhandig de winkel zijn uitgezet. Glennis Grace zou later die avond zijn teruggekeerd naar de supermarkt met een groep bekenden en verhaal hebben gehaald. Daarbij ontstond een vechtpartij waarbij meerdere medewerkers van de supermarkt geschopt en geslagen werden.

Een getuige liet weten meerdere gewonden te hebben gezien. "Er was iemand met een blauw oog en ik zag iemand met een bloedneus."

De advocaat van Glennis Grace, Kerem Canatan, zegt dat zij inderdaad iemand zou hebben geduwd. De verdenking dat Grace iemand zou hebben geschopt en geslagen herkent de advocaat niet. "Er was in die supermarkt ook een vechtpartij. Dit waren ook voor een deel kennissen van haar zoon, maar die waren niet met haar mee. Glennis heeft geprobeerd mensen tegen te houden", zei Canatan eerder. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938