Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Champions League-wedstrijd Ajax tegen Liverpool gaat gewoon door

10 september 2022, 22.50 uur · Aangepast 11 september 2022, 17.35 uur
Door AT5 · Foto: Flickr / Tembela Bohle

Ajax gaat komende dinsdag gewoon voetballen tegen Liverpool. Daar was even onduidelijkheid over, omdat er na het overlijden van de Britse Koningin Elizabeth tien dagen van nationale rouw zijn afgekondigd. Daarom zijn bijvoorbeeld alle wedstrijden in de Engelse voetbalcompetities dit weekend afgelast.

Die competities gaan komende vrijdag weer verder, maar de tussentijd staan er in Engeland ook drie Champions League wedstrijden, waaronder Liverpool-Ajax, op het programma. Ook voor de clubs was het even onduidelijk of de wedstrijd door kon gaan: Ajax stuurde de supporters daar een mailtje over, Liverpool liet via Twitter weten de kaartverkoop voor de wedstrijd nog even uit te stellen. Inmiddels hoeven fans die volgende week de Noordzee oversteken, zich dus geen zorgen meer te maken.

Ajax speelde woensdag de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Daarin won het met grote cijfers van Rangers FC. Liverpool kende juist een valse start. De ploeg werd diezelfde avond van de mat gespeeld tegen het Italiaanse Napoli.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938