Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

Taylor Swift komt naar Arena: fans hebben tot vrijdag om zich in te schrijven voor een kaartje

20 juni 2023, 18.42 uur · Aangepast 20 juni 2023, 20.00 uur · Door AT5

De Amerikaanse popster heeft concerten aangekondigd op 5 en 6 juli 2024 in de Johan Cruijff Arena. Om te voorkomen dat er een run komt op de kaartjes moeten fans zich van te voren laten registreren via een speciale site van Ticketmaster. "Met deze registratie kunnen we kopers die tickets willen doorverkopen eruit filteren," aldus de organisator. 

Eva Rinaldi

De Amerikaanse singer-songwriter is al sinds maart bezig met haar The Eras Tour  in de de Verenigde Staten. Het Europese gedeelte van de tour zal beginnen op 9 mei 2024 in Parijs en eindigt op 17 augustus in Londen. 

Het is voor het eerst sinds 2015 dat de popster weer te zien is in Nederland, maar voordat fans een kaartje in handen krijgen moeten zij zich wel eerst laten registreren. De inschrijving hiervoor eindigt aankomende vrijdag om middernacht. 

Een beperkt aantal fans zal toegang  krijgen tot de verkoop en anderen komen op de wachtlijst te staan. "Registratie garandeert geen toegang tot de verkoop of tot tickets", waarschuwt de organisator. " Tickets zullen beschikbaar zijn op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De kaartverkoop voor de uitverkoren fans zal vervolgens starten op 12 juli.

Reis langs carrière

The Eras Tour  is al de zesde tour van de 33-jarige popster. De show duurt meer dan drie uur en zal naar verwachting bestaan uit een setlist van 44 nummers uit haar volledige carrière. De tournee wordt ook wel eens omschreven als een Greatest hits tour. De zangeres beschrijft het zelf als een ''Reis langs mijn muzikale carrière, verleden en heden.''

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938