Start van hoofdcontent

Stad

nl

Minicamping met Harry Styles-fans bij Johan Cruijff Arena

3 juni 2023, 16.48 uur · Aangepast 3 juni 2023, 19.04 uur
Door AT5 · Foto: AT5

Hoewel het eerste concert van tieneridool Harry Styles morgen pas in de Johan Cruijff Arena plaatsvindt, zitten tientallen fans al in tentjes en op opblaasbare bedjes te wachten.

De Britse zanger treedt op zondag 4 juni, maandag 5 juni en dinsdag 6 juni op. De fans zitten of liggen op het veld naast de AFAS Live. Iets verderop wordt kleding van de zanger verkocht. 

Het AD sprak gisteren al een groepje fans dat aangaf te blijven slapen. De politie gaf tegenover de krant wel aan dat overnachten rond de Johan Cruijff Arena verboden is en dat de politie er boetes voor kon geven. Het is wel de vraag of dat gebeurt. Sommige fans slapen overdag al en maken elkaar waarschijnlijk in de nacht wakker als er politie langskomt. 

De fans van Harry Styles zijn niet de enigen die aan het wachten zijn zodat ze vooraan kunnen staan. Voor de Ziggo Dome zaten rond 14.00 uur vanmiddag al vele tientallen fans om  r&b-, hiphop- en popzangeres SZA te zien. Zij treedt vanavond op. Donderdag trad ze ook op, toen stonden er vlak voor het openen van de deuren lange rijen voor de concerthal. 

Op de Johan Cruijff Boulevard lopen zondag en maandag niet niet alleen fans van Harry Styles. Zondagavond treedt de Zweedse heavymetalband Ghost in de AFAS Live op. Het concert is uitverkocht en de AFAS Live waarschuwt voor grote drukte vanwege het gelijktijdige concert van Styles. In de Ziggo Dome vindt een dag later een concert plaats van de Britse zanger en muzikant Peter Brian Gabriel

Twee nachten

Harry Styles trad al meerdere keren op in de stad. Vorig jaar stond hij in de Ziggo Dome. Toen ontstonden er lange rijen voor de concerthal en gaven sommige fans aan dat ze er twee nachten geslapen hadden. De Brit stond in 2018 al in de Ziggo Dome en in 2017 kwam Styles naar de AFAS Live. Ook trad hij met de groep One Direction, waarvan Styles bekend werd, twee keer op in de stad. 

De Johan Cruijff Arena gaat op 4, 5 en 6 juni om 18.00 uur open. De zanger treedt vanaf 20.45 uur op en de concerten eindigen rond 22.30 uur. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938