Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Overleden slachtoffer steekpartij West is 25-jarige man, verdachte zorgde vaker voor overlast

2 augustus 2023, 17.14 uur · Aangepast 2 augustus 2023, 18.34 uur · Door AT5

Het slachtoffer dat gisterochtend bij een steekpartij in de Robert Scottstraat in West is overleden, is een 25-jarige man, zo laat de politie weten. Ook is nu duidelijk dat de aangehouden verdachte vaker voor overlast in de buurt zorgde.

Inter Visual Studio

De man werd gisterochtend rond 8.45 uur het slachtoffer van een steekpartij in een woning. Een andere man (29) raakte daarbij zwaargewond, maar wist uit de woning te ontsnappen. De man is later naar het ziekenhuis gebracht, daar ligt hij nog steeds. Kort na het incident hield de politie de 36-jarige buurman van de twee slachtoffers aan.

Over de aanleiding van het steekincident worden nog geen uitspraken gedaan, maar een woordvoerder van de politie kan nu wel melden dat de verdachte in het verleden bij meerdere buurtbewoners, waaronder de slachtoffers, voor overlast heeft gezorgd. 

De politie werkte bij de aanpak van die problemen samen met verschillende partners, zoals de gemeente en de woningcorporatie. "Omdat het onderzoek nog in volle gang is, kunnen er op dit moment geen inhoudelijke mededelingen over de precieze aard van de problematiek worden gedaan en het contact dat er met de politie is geweest", aldus een politiewoordvoerder.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938