Start van hoofdcontent

Stad

nl

Bewoner mishandeld bij woningoverval door twee mannen in Holendrecht

28 augustus 2023, 11.30 uur · Aangepast 28 augustus 2023, 15.42 uur · Door AT5

Tijdens een woningoverval aan het Meernhof in Zuidoost is de bewoner door twee overvallers mishandeld. Het duo is vervolgens gevlucht, de politie doet nu onderzoek.

Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Rond 09.45 uur kreeg de politie de melding binnen van de overval. Een woordvoerder kan nog niet zeggen of de man zwaar is mishandeld, maar laat weten dat hij wel klappen heeft gekregen. Dat gebeurde tijdens een worsteling, waarbij de bewoner de overvaller uit de woning wist te werken. In de portiekhal raakten de twee opnieuw verstrikt in een gevecht.

De bewoner vluchtte daarna naar buiten. De overvaller achtervolgde hem in eerste instantie, maar besloot na korte tijd daarmee op te houden. Beide verdachten namen spullen die ze in de woning hebben gepakt mee. Het is onduidelijk in welke richting ze de woning verlieten.

Getuigenoproep

De recherche en de forensische opsporing doen onderzoek in de woning. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben óf die meer weten over de overval wordt gevraagd om zich te melden. Ook aan omwonenden met een videodeurbel of dashcam wordt gevraagd om de beelden te delen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938