Start van hoofdcontent

video

nl

Meld je nu aan voor De Grote Amsterdam Quiz 2023

18 september 2023, 16.30 uur · Aangepast 18 september 2023, 16.51 uur · Door Nina de Groot / AT5 Producties

De Grote Amsterdam Quiz is terug! Na het daverende succes van de vorige editie, kun je ook dit jaar je kennis over Amsterdam weer testen. Tussen 1 en 15 oktober worden op meer dan negentig locaties de voorrondes gespeeld voor de grote finale die live uitgezonden wordt op AT5. Vraag je drie slimste vrienden, familieleden of buren en meld jouw team nu aan!

De Grote Amsterdam Quiz 2023 - Amsterdam 750

Vorig jaar quizden honderden Amsterdammers mee tijdens de voorrondes van De Grote Amsterdam Quiz. In cafés, buurthuizen, bibliotheken en sportkantines gingen teams met elkaar de strijd aan. Ook dit jaar vinden de voorrondes op allerlei verschillende plekken in de stad plaats. Je kunt je nu aanmelden met een team van vier personen. Klik hier om de lijst met deelnemende locaties te zien en geef je op!

Finale in H'ART

De winnende teams uit de voorrondes kunnen zich opgeven voor de finale in H'ART Museum (voorheen de Hermitage). De presentatoren van dienst zijn geschiedenisfantaat en hoofdredacteur van Ons Amsterdam Koen Kleijn en onze eigen presentator en draaiorgelliefhebber Fabiënne Mucuk. De finale vindt plaats op vrijdag 27 oktober en wordt live uitgezonden op AT5.

De Grote Amsterdam Quiz 2023 is een productie van AT5 en wordt mede mogelijk gemaakt door amsterdam&partners, Ons Amsterdam, OBA, Amsterdam 750 en de Gemeente Amsterdam.