Start van hoofdcontent

Stad

nl

Zwaargewond slachtoffer (18) schietpartij in Nieuw-West overleden

12 oktober 2023, 06.52 uur · Aangepast 12 oktober 2023, 13.59 uur
Door AT5 · Foto: Inter Visual Studio

Een van de twee zwaargewonden bij de schietpartij vannacht in Nieuw-West is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 18-jarige Amsterdammer. Even na middernacht, rond 00.15 uur, werden daar de hulpdiensten opgeroepen na een melding dat er zou zijn geschoten op de Etnastraat.

Het schietincident op het bedrijvenpark in de Lutkemeer werd rond 00.15 uur bij de politie gemeld. Agenten troffen vervolgens op zowel de Etnastraat als de Lutkemeerweg iemand met schotverwondingen aan.

Andere slachtoffer 17 jaar

Beide zwaargewonde slachtoffers moesten met spoed naar het ziekenhuis worden overgebracht. Eén van de twee overleed daar nog diezelfde nacht aan zijn verwondingen. Het dodelijke slachtoffer betreft een 18-jarige man uit Amsterdam, het andere slachtoffer is een 17-jarige jongen ook uit Amsterdam.

De Etnastraat, het uiterste puntje van Nieuw-West, werd af op meerdere punten afgezet voor onderzoek. De recherche onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie en/of relevante camerabeelden hebben.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938