Start van hoofdcontent

Stad

nl

Kostbare spelcomputer buitgemaakt bij gewapende straatroof in West

27 oktober 2023, 15.45 uur · Door AT5

De recherche zoekt getuigen die meer weten over een straatroof aan de Joos Banckersweg in West. Afgelopen woensdag werd daar een man onder dreiging van een vuurwapen beroofd van een kostbare spelcomputer. De politie deelt het signalement van de drie verdachten en vraagt getuigen zich te melden.

Het slachtoffer maakte een afspraak via een verkoopsite en sprak 's avonds om 18.30 uur af op de Joos Banckersweg om zijn spelcomputer te verkopen. Toen hij samen met zijn vriendin op de afgesproken plek aankwam, werd hij onder dreiging van een vuurwapen beroofd. Het drietal ging er vervolgens van door.

Het gaat om drie mannelijke daders tussen de 14 en 16 jaar oud. Twee van hen zijn rond de 1,65 meter lang, de derde verdachte is ongeveer 1,75 meter lang. Verder hebben twee van de jongens een donkere huidskleur en droegen ze tijdens de overval onder meer een zwarte trainingsbroek met een groene en zwarte jas.

Eerder deed de politie al een oproep via Burgernet om uit te kijken naar een 15-jarige jongen. De politie benadrukte toen om de verdachte niet zelf te benaderen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938