Start van hoofdcontent

Stad

nl

Madonna begint bijna 2,5 uur te laat aan concert in Ziggo Dome

1 december 2023, 22.30 uur · Aangepast 1 december 2023, 23.13 uur · Door AT5

Ruim twee uur na de oorspronkelijke aanvangstijd is Madonna begonnen aan haar haar concert in de Ziggo Dome. Voor bezoekers die met de trein zijn, is het daardoor de vraag hoeveel ze nog van de show kunnen zien.

AT5

De deuren van de ZiggoDome openden al om 19.00 uur. Volgens de website van Ticketmaster zou het concert, dat normaal gesproken twee uur duurt, om 20.00 uur beginnen. Dat werd uiteindelijk 22.20 uur.

Dat Madonna de aanvangstijd niet zou halen, lag in de lijn der verwachting. Concertorganisator Mojo waarschuwde bezoekers die met de trein kwamen om alvast te checken wanneer de laatste trein gaat.

"De aanvangstijd die op het ticket staat wordt regelmatig niet gehaald. We verwachten dat ook in Nederland de show later begint en het concert niet voor 23.00 uur eindigt", schreef Mojo in een e-mail aan tickethouders. De organisator raadde bezoekers aan om met de auto te komen.

Het 65-jarige popicoon begon in oktober aan haar twaalfde tour en viert daarmee haar 40-jarige bestaan als artiest. Shows die Madonna eerder deze maand gaf konden op lovende recensies rekenen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938