Start van hoofdcontent

Stad

nl

Politie geeft beelden vrij van verdachte steekpartij bij OLVG West

3 januari 2024, 14.14 uur · Aangepast 3 januari 2024, 16.20 uur · Door AT5

De politie heeft beelden vrijgegeven van een steekpartij afgelopen zomer bij de ingang van het OLVG West aan de Jan Tooropstraat. Twee mannen komen elkaar in het ziekenhuis tegen nadat ze eerder die dag ruzie hadden gehad op het festival Parels van de Stad op Riekerhaven.

Aan het einde van de avond gaat het mis en volgt er een knokpartij op het terrein. Een aantal andere festivalgangers richt hun vizier op de vriend van het slachtoffer. Zodra het slachtoffer verhaal haalt bij de festivalganger, loopt dit uit op een gevecht.

Het slachtoffer raakt gewond aan zijn hand en rijdt, samen met zijn vriend, naar het OLVG West om zich te laten behandelen. Als hij even de wachtkamer uitloopt om een sigaret te roken, ziet hij tot zijn verbazing dezelfde man van de knokpartij eerder die avond.

AT5

Hartstreek

De man, die nu samen met een vrouw is, ziet het slachtoffer en rent op hem af. De vrouw lijkt de man nog tegen te houden, maar de man beukt op het slachtoffer in. Het slachtoffer heeft dan nog niet door dat de verdachte een mes heeft getrokken en meermaals op hem insteekt. Het slachtoffer raakt levensgevaarlijk gewond en wordt getroffen in onder andere zijn hartstreek, maar overleeft de steekpartij wel.

De politie geeft beelden vrij van de verdachte in de hoop dat mensen die meer weten of de man herkennen zich melden bij de politie.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938