Start van hoofdcontent

West

nl

Man aangehouden voor overvallenreeks op supermarkten en drogist op Overtoom

5 februari 2024, 14.38 uur · Aangepast 5 februari 2024, 15.27 uur · Door AT5

Een 48-jarige man is afgelopen weekend aangehouden voor het plegen van drie overvallen in een maand op de Overtoom. De man wordt ervan verdacht een drogist en twee supermarkten in de straat in West te hebben overvallen. 

Inter Visual Studio

De eerste overval waar de man van wordt verdacht is die van 13 januari op een supermarkt vlak bij de kruising met de Eerste Constantijn Huygensstraat. De man kwam binnen met een mes en bedreigde het aanwezige personeel. Een kleine twee weken later, op 31 januari, gebeurt precies hetzelfde bij een ander filiaal van de supermarkt iets verderop op de Overtoom. Bij beide overvallen vielen geen gewonden. 

Op 2 februari was het weer raak op de Overtoom. Deze keer koos de man een drogist uit waar hij met een mes het personeel bedreigde. Na de drie overvallen in een korte tijd zette de politie een team op van agenten in burger om een einde aan de reeks te maken. 

Zaterdagavond rond 19.45 uur zagen agenten de gezochte man lopen op de Eerste Constantijn Huygensstraat en opnieuw een supermarkt binnengaan. De man werd achtervolgd en buiten de supermarkt aangehouden. De verdachte droeg op dat moment dezelfde kleding als tijdens de overval op de supermarkt van 31 januari.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938