Start van hoofdcontent

Stad

nl

Man in scootmobiel zwaargewond na aanrijding in West, politie zoekt fietser

14 maart 2024, 16.06 uur · Aangepast 14 maart 2024, 16.17 uur · Door AT5

Een man in een scootmobiel is op 19 februari ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een fietser in de Jan Evertsenstraat in West. De politie is nog altijd naar de fietser op zoek en roept hem op zich te melden. Hij wordt verdacht van doorrijden na een verkeersongeval. 

AT5

De aanrijding vindt rond kwart voor zeven in de avond plaats op de Jan Evertsenstraat, ter hoogte van de Krommertstraat. De man op de scootmobiel komt hierbij op ongelukkige wijze ten val en loopt een hersenbloeding op. De man op de fiets stopt direct en loopt naar het slachtoffer. Hij blijft er enige tijd bij tot andere omstanders zich ook met het slachtoffer bemoeien, waaronder een arts in privétijd.

Dan loopt de man weer weg zonder gegevens achter te laten. Het slachtoffer ligt nog altijd met zwaar hersenletsel in het ziekenhuis.

Signalement

Het gaat om een man met een lichte huidskleur. Hij droeg die dag een donkere jas met lichte kraag, een zwarte joggingbroek met een witte streep van de heup tot de knie. Hij had witte schoenen aan en een petje op. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938