Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Fans snappen er geen bal meer van: "De ene laaienlichter is nog niet weg of de ander komt"

2 april 2024, 15.22 uur · Aangepast 2 april 2024, 16.17 uur · Door AT5

Ajaxfans zijn uiteraard niet erg te spreken over de actie van de geschorste directeur Alex Kroes om vlak voor zijn aanstelling als directeur aandelen te kopen. Zo wordt Kroes verweten zijn zakken te vullen en noemen mensen hem 'heel dom', bleek tijdens een rondgang van AT5 bij de bezoekers en marktkooplui op Albert Cuyp en de Dappermarkt. 

"Het is hilarisch en past helemaal in het beeld over hoe het met Ajax gaat. Het is met voorkennis. Dat dit niet mag, moet juist hij weten. Het is hebzucht. Dit overkomt Ajax weer. Maar ze gooien de gifbeker zelf de hele tijd vol ", zegt een marktkoopman. "En de ene laaienlichter is nog niet weg of de ander komt', zegt een ander.

"Hij zou toch wel intelligent wezen, anders word je geen directeur bij Ajax. En dat je dan ook nog aandelen gaat kopen voor je aanstelling dat is voorkennis. Hij moet op de blaren zitten", zegt een andere man op de markt. 

Weer een andere bezoeker vermoedt dat Kroes moeilijk weer een andere baan zal krijgen. "Het is heel dom. Hij moet nu de tol betalen, en op zo'n manier dat hij nergens anders meer aan de bak komt".

Kroes liet eerder vandaag weten zijn schorsing bij Ajax niet te accepteren

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938