Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Schot bij snackbar in K-buurt leidt tot inval arrestatieteam en vijf aanhoudingen

4 april 2024, 10.57 uur · Aangepast 4 april 2024, 16.29 uur · Door AT5

Een arrestatieteam van de politie is korte tijd na de schietpartij bij een snackbar in de K-buurt een woning aan Kikkenstein binnengevallen. Daar werden vijf verdachten aangehouden. Ook vonden agenten een vuurwapen. 

Inter Visual Studio

De schietpartij vond gisteravond rond 20.20 uur plaats. Een klant van de snackbar aan de Kruitbergstraat kreeg een conflict met twee andere mannen. Volgens de politie werd de klant meteen bij binnenkomst aangevallen. 

Uiteindelijk vluchtten de verdachten naar buiten. Een van hen schoot op het raam van de snackbar en twee sloegen daarna op de vlucht. 

"De politie startte direct een onderzoek en wist al vrij snel te achterhalen dat de mannen een woning aan Kikkenstein in waren gegaan", meldt de politie. "Het arrestatieteam heeft deze woning vervolgens betreden en binnen vijf verdachten aangehouden. Onder deze verdachten – allemaal jongens tussen de 16 en 18 jaar oud uit Amsterdam - is vermoedelijk de schutter."

De recherche onderzoekt wat de rol van alle verdachten was en wat er zich precies heeft afgespeeld. Het slachtoffer raakte lichtgewond door het gevecht in de snackbar, maar door de beschieting raakte niemand gewond. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938