Start van hoofdcontent

Stad

nl

Politie zoekt getuigen Sensation-mishandeling

12 juli 2012, 14.26 uur · Aangepast 16 juli 2012, 17.41 uur

De politie is op zoek naar extra getuigen van de zware mishandeling tijdens Sensation White, afgelopen zaterdag.

Op het feest werd een 38-jarige man zwaar mishandeld in een vipbox. Het slachtoffer liep onder meer ernstig letsel in zijn gezicht en een gecompliceerde beenbreuk op.

De politie roept iedereen die tijdens die avond in of rond skybox 233 is geweest op zich te melden. Ook is de politie op zoek naar mensen met video- of beeldmateriaal van de mishandeling, of de periode voor of na het incident.

Dinsdag maakte de recherche bekend kleding van kickbokser Badr Hari te onderzoeken op mogelijke sporen. Hari was een van de genodigden in de skybox.

Een team van tien rechercheurs is met de zaak bezig. Ze bekijken en analyseren alle beelden van beveiligingscamera's die in de ArenA hangen. Een van de zaken die de politie onder de loep neemt, is een doek waarvan getuigen zeggen dat Hari die om zijn hand had gewikkeld.

'Op de plaats delict is uitgebreid forensisch onderzoek verricht waarbij verschillende sporen zijn veiliggesteld. De doek die we hebben gevonden, is daar een van. Die onderzoeken we op DNA-sporen', liet een politiewoordvoerder weten.