Start van hoofdcontent

112

nl

Vier verdachten van ontvoering blijven langer vastzitten

23 juli 2020, 11.41 uur · Aangepast 23 juli 2020, 13.05 uur · Door Redactie

Vier mannen die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij een ontvoering van afgelopen weekend blijven nog zeker twee weken vastzitten. Twee vrouwen die eerder ook aangehouden werden zijn vrijgelaten, maar zij zijn nog wel verdachten in de zaak.

Afgelopen weekend bevrijdde een arrestatieteam van de politie een man uit een auto die enkele uren daarvoor ontvoerd werd in West. In de auto, die klemgereden werd op de Marnixstraat, zaten drie andere personen die allemaal werden aangehouden. Op de Lijnbaansgracht werd ook een twee auto gedwongen te stoppen. De drie inzittenden van dat voertuig werden ook opgepakt.

De vier mannen, van wie het voorarrest gisteren verlengd werd, zijn 21, 22, 25 en 26 jaar oud. De jongste mannen hebben geen vaste verblijfplaats. De 25-jarige man komt uit Eindhoven, de 26-jarige man uit Helmond.

Voorafgaand aan de aanhoudingen zouden de verdachten betrokken zijn geweest bij een 'incident' in Noord-Brabant. Daarna zouden de twee auto's zijn teruggereden naar Amsterdam.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938