Start van hoofdcontent

112

nl

18-jarige man gewond na ernstig steekincident Oudezijds Achterburgwal

14 augustus 2020, 07.36 uur · Aangepast 14 augustus 2020, 13.04 uur · Door Redactie

Op de Oudezijds Achterburgwal in het centrum is vannacht een 18-jarige man neergestoken. De man is met behoorlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een 21-jarige verdachte aangehouden.

De steekpartij vond plaats even voor 3.30 uur op de Oudezijds Achterburgwal ter hoogte van de Stoofsteeg. Volgens een getuige ontstond er een ruzie waarbij meerdere personen betrokken waren. Vervolgens werd de man gestoken. De politie heeft het over een ernstig steekincident.

Behoorlijke verwondingen

Omstanders hebben direct eerste hulp geboden. Die hulp is vervolgens overgenomen door ambulancepersoneel. De man is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft volgens de politie 'behoorlijke verwondingen' opgelopen. Hoe de man er nu aan toe is en of hij aanspreekbaar is, is niet bekend.

Al vrij snel na het incident was bij de politie de naam van de verdachte bekend. Hij kon daardoor snel worden aangehouden. De recherche heeft de zaak in behandeling. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938