Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Kale en Kokkie blikken terug met Klaassen: 'Haller had er meteen in gemoeten'

11 januari 2021, 21.00 uur
Door Redactie · Foto: Jarno Grob/AT5

De voetbalcompetitie is dit weekend hervat en dat betekent ook dat Ajaxfans Kale en Kokkie weer van de partij zijn. Voor Sportpark De Toekomst bespreken ze de 2-2 tegen PSV, de komst van Haller en ze uiten hun zorgen over de verdediging van hun favoriete club. Tijdens hun gesprek komt Davy Klaassen langsrijden waar ze een praatje mee maken.

De twee begrijpen niet dat miljoenenaankoop Sébastien Haller gisteren op de bank moest beginnen tegen PSV. Erik ten Hag vertelde voor de wedstrijd dat de spits door de transfer en alles wat daarbij komt kijken een hectische week achter de rug had en hij hem daarom niet wilde laten starten.'Toen jij last minute werd opgeroepen om naar Denemarken te komen om alsnog te spelen tegen Midtjylland stond je er ook toch?', zegt Kale tegen Klaassen. 'Ik ben toen ook op de bank begonnen', antwoordt de middenvelder.

Quote

Iedereen wordt er gillend gek als je de opstelling ziet

kokkie

De twee vragen Klaassen ook hoe het komt dat Ajax zo slap kon beginnen tegen PSV. 'Ja, dat is lastig, dat weet ik niet', krijgen ze als antwoord. Kale en Kokkie weten wel waardoor het komt: 'Elke Ajax-supporter schrikt zich de pokken als hij de opstelling ziet, iedereen wordt er gillend gek van', zegt Kokkie. 'Hoe je aan die wedstrijd begint is gewoon klote', zegt Kale. 

Donderdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Ajax speelt dan om 20.00 uur uit tegen FC Twente waar begin december nog met 1-2 van verloren werd. Een paar dagen later komt Feyenoord naar de Johan Cruijff Arena, al maken de twee zich daar minder zorgen over. 

Bekijk hieronder de aflevering van Kale en Kokkie:

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938