Start van hoofdcontent

Stad

nl

Ook deze Koningsdag kun je je talenten showen (en geld verdienen) op Vondelpark Live

19 april 2021, 14.34 uur · Aangepast 19 april 2021, 14.55 uur · Door Redactie

Net als vorig jaar krijgen kleine Amsterdammertjes tijdens Koningsdag toch de kans om hun talenten te showen. 'Vondelpark Live' zal ook dit jaar een digitaal podium geven aan kinderen tot en met zestien jaar. Normaal gesproken kunnen kinderen in het Vondelpark een zakcentje verdienen met het verkopen van speelgoed, gekke kunstjes of het zingen van een liedje.

Zou er geen corona zijn, dan zouden kinderen op Koningsdag massaal hun instrumenten naar het Vondelpark slepen om hun kunsten te vertonen. Helaas is dat door de beperkingen die corona met zich meebrengt niet mogelijk, en werd er vorig jaar voor het eerst 'Vondelpark Live' georganiseerd.

'Het hele jaar voorbereid'

De organisatoren vertelden destijds aan AT5: "Koningsdag valt in het water maar het is voor kinderen fantastisch om toch op te kunnen treden. Sommigen van hen hebben zich al het hele jaar voorbereid."

Vanaf vandaag kunnen kinderen ('of eigenlijk de ouders van de kinderen') zich aanmelden via www.vondelpark.live. Vorig jaar keken er zo'n 15.000 naar het digitale Vondelpark-event, en keken de bezoekers gemiddeld zo'n vijf acts.

Kijk hier onze reportage van vorig jaar terug:

AT5

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938