Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Matchday: Klaassen of Berghuis vanavond in de kraker tegen Dortmund?

19 oktober 2021, 08.25 uur · Aangepast 19 oktober 2021, 08.55 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Om 21.00 uur vanavond strijdt Ajax in een uitverkochte Johan Cruijff Arena tegen Borussia Dortmund om de koppositie van groep C in de Champions League. De grote vraag vandaag is: start Erik ten Hag met Davy Klaassen of Steven Berghuis in de basis? Volgens fansite Ajax Showtime gaat het Klaassen worden.

De Duitse ploeg is net als Ajax nog ongeschonden door de poulefase gekomen. Het doelsaldo van de Amsterdammers is alleen een stuk beter dan dat van de Duitsers. 

Volgens AT5's koningskoppel Kale en Kokkie gaat het natuurlijk moeilijk worden met 'geweldenaar Haaland', maar de heren voorspellen wel dat de Ajacieden met de handen omhoog het veld aflopen: eindstand 2-1.  "Ik denk dat Ajax scherper als tegen Heerenveen. Jongens als Álvarez en Antony zijn weer terug. We gaan het zien. Ik ben positief", aldus Kokkie. 

De selectie van Dortmund is gister aangekomen in de stad. Ze sliepen in het Hyatt Regency Hotel op de Sarphatistraat. Op social media gingen geruchten rond dat er vuurwerk bij het hotel afgestoken zou worden, zoals wel eerder is gebeurd bij bijvoorbeeld Real Madrid, maar het bleef rustig. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938