Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ten Hag 'heel blij' met vertrek naar Manchester United

23 april 2022, 21.57 uur · Aangepast 23 april 2022, 22.09 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Ajax-trainer Erik Ten Hag is naar eigen zeggen heel blij met zijn overstap naar Manchester United.  Dat zei hij na afloop van het matige duel tegen NEC. "Daarom heb ik de keuze ook gemaakt."

Brian Brobbey, die goed was voor de winnende goal tegen NEC, zei desgevraagd blij te zijn voor Ten Hag. "Het is een hele goede stap. Hij verdient het ook echt na alles wat hij heeft gepresteerd bij Ajax. Ik ben blij voor hem, als hij me over twee jaartjes meeneemt", grapte de aanvaller.

Ten Hag zei nog niet te veel te willen stilstaan bij wat hij allemaal gaat missen als hij eenmaal is vertrokken naar Manchester. "Ik denk alleen nog aan hoe mooi het is en met hoeveel plezier ik iedere dag naar de club rijd, omdat ik in een hele fijne werkomgeving zit."

Hoewel Ajax met drie punten weer in de bus stapt naar Amsterdam, vindt Ten Hag dat zijn ploeg tegen NEC beter had moeten voetballen. "Zeker over de rechterkant. In de eerste helft was de veldbezetting zeker niet goed, maar over de linkerkant hebben wij zeker wel goed gevoetbald."

Brobbey ging nog even in op zijn winnende goal: "We hielden het geloof erin. Ik kreeg een goede bal van Nico, een kopkans, toen geloofde ik er wel in dat ik er eentje zou maken, of iemand anders." 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938