Start van hoofdcontent

Stad

nl

Fans Billie Eilish al anderhalve dag voor concert bij Ziggo Dome: "We hebben slaapzakken"

17 juni 2022, 18.00 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Tientallen Billie Eilish-fans hebben hun klapstoeltje neergezet tegenover de Ziggo Dome en zullen gaan overnachten naast de Johan Cruijff Arena met uitzicht op de concertzaal. De reden is simpel: "Zodat we vooraan bij het podium kunnen staan", vertelt Mara. Morgenavond treedt Billie Ellish op in een uitverkocht Ziggo Dome.

 Billie Ellish is een Amerikaanse popster met miljoenen streams. De kaarten voor het concert waren binnen tien minuten uitverkocht.  Mara, Ivy en Feli hebben maar één doel: "Dat we een soort van interactie met Billie Eilish kunnen hebben", vertelt Mara.

"Als ze me misschien een seconde aankijkt dat ik ook gewoon als interactie", zegt Yvy. De fans zijn goed voorbereid op hun nacht voor de Ziggo Dome. "We hebben spelletjes, dekens en sommigen hebben een slaapzak, dus het komt wel goed", vertelt Yvy zelfverzekerd. 

Concertorganisator Mojo raadt aan om vanwege de hitte pas morgen aan het einde van de middag in de rij te gaan staan en goed voorbereid te zijn. "Overnachten in het Ziggo Dome-gebied is niet toegestaan. De politie kan je wegsturen en mogelijk een boete uitdelen", laat een woordvoerder van Mojo weten.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938