Start van hoofdcontent

Damsko

nl

Damsko aflevering 8: cultuurshocks en single guys

3 juli 2023, 18.30 uur · Aangepast 4 juli 2023, 08.11 uur · Door AT5

Sushi, prostituees en een dubbele douche, het zijn de ingrediënten van aflevering 8 van Damsko. Het programma Damsko verzamelt wekelijks alledaagse, maar toch ook bijzondere verhalen van mensen in de stad.

De piepjonge sushi-chef Kazuya Matsumoto stapt deze keer in de spotlight. Hij werkt pas een jaartje in Nederland, maar ziet nu al flinke verschillen in etiquette tijdens het dineren. Zo rustig als Japanners zijn aan tafel, zo uitbundig zijn Nederlanders volgens hem.

In de realityserie GAM volgen we de vrijwilligers van stichting GAM tijdens het schrijven van het scenario van hun nieuwe soap. En we maken kennis met de hoofdrolspeler Kwame. De rol die hij moet gaan vertolken komt wel heel dicht bij wie hij zelf is. 

In het café vertelt Dennis weer een sterk verhaal. Deze keer treedt hij op als een dubieuze gids op de Wallen voor Britse toeristen. En bij de bouwmarkt scout Damsko deze keer Willem. Hij is vrijgezel, en heeft net zijn nieuwe huis gekocht. De vraag is alleen voor wie hij dan die dubbele douche heeft geïnstalleerd.

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938