Start van hoofdcontent

Stad

nl

Damsko aflevering 25: gek van Madness

12 februari 2024, 18.30 uur · Aangepast 14 februari 2024, 15.22 uur · Door AT5

Een fan, fanaticus, en fantastische vader hebben deze aflevering de hoofdrol. Van muzikale gekte en gevaarlijke stunts op de surfplank tot een babybedje op een boot. Het loopt weer lekker uiteen tijdens je wekelijkse portie mensen kijken in Damsko.

AT5

In de spot staat Floor die misschien wel de grootste fan is van de Britse band Madness. Ze richtte zelfs de officiële fanclub op, en bezoekt als alles me zit wel zes optredens per jaar.

In de miniserie 'Kronieken van Rob' duiken we deze keer in het sportieve verleden van de paradijsvogel. Eind jaren '70 was Rob Europees en nationaal kampioen windsurfen. Op de pier van Scheveningen haalt hij herinneringen op aan een tijd waarin hij door middel van de surfplank kon ontsnappen aan zijn zware leven op de Wallen en de onderwereld.

AT5

In de rubriek ‘De Kaart’ kleurt Marie België in, hoewel ze geboren en getogen is in Amsterdam. Omdat haar ouders Belgisch zijn heeft zij ook de Belgische nationaliteit. Ze baalt wel dat ze niet mag stemmen in Nederland. 

En vanaf de bouwmarkt gaat Damsko deze keer mee naar de boot van Martijn. Hij is bezig zijn bootje babyproof te maken voor zijn pasgeboren zoon. Hoewel hij pas tien dagen vader is, heeft hij al wel een helder idee over wat voor ouder hij wil zijn.

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938