Start van hoofdcontent

Damsko

nl

Damsko aflevering 23: handlezen en jeugdtrauma's

29 januari 2024, 18.30 uur · Door Waldy van Geenen

Jeugdtrauma's, handlezen, wiet en gordijnroedes. Het loopt weer lekker uiteen in de nieuwe aflevering van Damsko, het humaninterestprogramma van AT5 voor je wekelijkse dosis 'mensen kijken'.

AT5

In de spotlight stapt deze keer heks Joyce van Nispen. Zij doet onder andere aan handlezen en Tarot. Volgens haar staat in grote lijnen alles over een persoon in de handen geschreven, maar veranderen de lijnen wel, afhankelijk van welke beslissingen een persoon maakt in zijn of haar leven.

In de miniserie 'Kronieken van Rob' gaan we samen met Rob terug naar plekken uit zijn jeugd: een kindertehuis in Bussum en een internaat in Alphen aan den Rijn. Het is een emotionele trip voor hem, want op beide plekken heeft Rob traumatische dingen meegemaakt.

AT5

In de rubriek 'De Kaart' is het deze keer de beurt aan Bret uit de Amerikaanse staat Colorado. Hij kwam hier voor de liefde, en nam alleen zijn platencollectie mee. 

En bij de bouwmarkt scout Damsko deze week gymjuf Marjan de Roos. Ze probeert haar kapotte gordijnrails te repareren. Doorgaans geeft ze les aan kickboxtrainers in spe.

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938