Start van hoofdcontent

Stad

nl

Damsko aflevering 20: tattoo’s & koffie

13 november 2023, 14.49 uur · Aangepast 13 november 2023, 22.46 uur · Door Waldy van Geenen

Elke Amsterdammer in deze aflevering van Damsko heeft de liefde verklaard aan iets of iemand speciaals. Of het nou gaat om werk, een oude geliefde die er niet meer is, of het trappen tegen een balletje, ze gaan er allemaal helemaal in op.

AT5

Sarah Hunt staat deze keer in de spot. Ze is tattooartist en specialiseert zich in twee soorten stijlen: fijn en grafische lijnen en full color-tatoeages. Haar achtergrond van comics en strips zie je in veel van haar werk terug, maar Sarah zet geen enkele tattoo zonder dat de klant er tevreden mee is. “Het leukste is het consult met de klant. Om van het begin van een idee samen tot een uiteindelijk resultaat te komen. En mijn klanten komen vaak met hele leuke ideeën.”

In de miniserie genaamd ‘DENNIS!’ volgen we de Landsmeerder en geboren Jordanees Dennis Beyerinck, die zijn carrière als schrijver en zanger van de grond probeert te krijgen. Deze keer zien we hoe Dennis probeert een speciale boekpresentatie te regelen in de Arena. Hij is sinds kort bevriend met Sjaak Swart en hij probeert Mister Ajax zover te krijgen zijn gedichtenbundel in het stadion in ontvangst te nemen.

Ryan kleurt zijn land Noorwegen in op de wereldkaart in de rubriek ‘De Kaart’, maar zijn roots liggen in Vietnam. Hij doet een boekje open over hoe moeilijk het is om het als korte Aziaat in de Noorse datingscene op te nemen, tegen Noorse mannen die gemiddeld twee meter zijn.

En vanaf de bouwmarkt rijdt Damsko mee met Peter van Sebun voor een ‘Klein Onderhoud’. Hij is zijn koffiezetapparaat aan het repareren, maar het lukt niet. Hij geeft een inkijkje in de eentonigheid van zijn leven. Maar bij het oprakelen van verhalen over zijn inmiddels overleden vrouw, lichten zijn ogen op. 

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938