Start van hoofdcontent

Stad

nl

Damsko aflevering 19: seks op het podium & een rammelaar

6 november 2023, 18.30 uur · Aangepast 7 november 2023, 09.07 uur · Door Waldy van Geenen

Van een oud-sekswerker tot een warmwaterbad en van mislukte ondernemingen tot echt Amsterdams babyspeelgoed. Je maakt alles mee in deze aflevering van Damsko. 

Rob van Delden is misschien wel geboren voor de spotlight. In de rubriek ‘De Spot’ belichten we deze voormalig Europees kampioen windsurfen die nu een bekend gezicht is in de stad. Met zijn cowboy-outfits en elektrische chopper valt Rob overal op waar hij komt. Hij is bezig een biografie over zijn leven te laten schrijven, want hij heeft veel beleefd. Zo bekostigde zijn surfcarrière ooit, door ooit seks te hebben op het podium in de Casa Rosso.

In de miniserie genaamd ‘DENNIS!’ volgen we de Landsmeerder en geboren Jordanees Dennis Beyerinck, die zijn carrière als schrijver en zanger van de grond probeert te krijgen. In deze episode zijn we bij de opnames van Dennis’ videoclip in de Jordaan. En komen we erachter dat hij tot voor kort een heel ander leven leidde, en vroeger een eigen groothandel had in toiletartikelen.

In de rubriek ‘De Kaart’ vertelt Shiori Watanabe ons meer over het leven buiten de grote stad in Japan. Dat lijkt volgens haar best op het leven in Amsterdam. Ze komt van het eiland Kyushu en mist de warmwaterbronnen, waar haar geboorteplaats Oita bekend om staat.

Voor een ‘klein onderhoudje’ rijdt Damsko deze keer vanaf de bouwmarkt mee met Ian. Hij wordt binnenkort oom en heeft als kantoorman besloten de handen uit de mouwen te steken, en eigenhandig een houten rammelaar te maken voor zijn aanstaande neefje. Hij doet dat niet met gewoon hout, maar met dat van een echte Amsterdamse omgevallen boom.

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938