Start van hoofdcontent

Stad

nl

Grote drukte rond Johan Cruijff Arena door wedstrijd Oranje en twee concerten

22 maart 2024, 16.50 uur · Door AT5

Wie vanavond richting de Johan Cruijff Boulevard gaat, moet rekening houden met grote drukte. De wedstrijd Nederland - Schotland vindt namelijk in de Johan Cruijff Arena plaats en tegelijkertijd zijn er concerten in de Ziggo Dome en de AFAS Live. 

In de Ziggo Dome gaat het om een concert van de Amerikaanse singer-songwriter John Mayer. De deuren openen om 18.30 uur. Op hetzelfde moment opent de AFAS Live voor de Eindhovense zanger Joël Borelli, die voor het eerst een eigen concert geeft. Beide concerten zijn uitverkocht. 

Om 20.45 uur begint de wedstrijd Nederland - Schotland, maar de ervaring leert dat supporters al een paar uur eerder rond het stadion lopen. De wedstrijd eindigt om 22.30 uur en beide concerten eindigen om 23.00 uur.

Quote

"Plan je heen- en terugreis goed, vertrek op tijd en hou rekening met de drukte en vertragingen"

Ziggo Dome

"Vanwege meerdere events in het Arena-gebied op 22 maart, wordt er grote drukte verwacht in de buurt van de Ziggo Dome en op de wegen", waarschuwt de Ziggo Dome. "Plan je heen- en terugreis goed, vertrek op tijd en hou rekening met de drukte en vertragingen."

Er is ook extra politie ingezet. Op de Nieuwmarkt in het centrum stonden vanmiddag al wat busjes van de Mobiele Eenheid vanwege de aanwezigheid van Schotse voetbalfans. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938