Start van hoofdcontent

Stad

nl

Camerabeelden: politie zoekt verdachten van zware mishandeling bij Leidsebosje

25 april 2024, 15.40 uur · Aangepast 26 april 2024, 10.27 uur · Door AT5

Een man van 25 is in de nacht van 10 op 11 februari mishandeld bij het Leidsebosje. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. De politie deelde herkenbare beelden van de verdachten en laat aan AT5 weten dat de identiteit van de verdachten inmiddels bekend is. 

AT5 / Luuk Koenen

De 25-jarige man viert samen met vrienden een verjaardag op het Leidseplein. Rond 03.00 uur verlaten de vrienden het café en stuiten ze op een groep van ongeveer zes jongeren. Deze groep kijkt en scheldt naar de vrienden van het slachtoffer. Hij spreekt de jongens daar op aan en wordt vervolgens ernstig mishandeld door de groep jongeren. 

Het slachtoffer krijgt hierbij meerdere klappen tegen zijn hoofd en lichaam en raakt buiten bewustzijn. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat zijn neus is gebroken en dat er een oogzenuw beschadigd is geraakt. Het slachtoffer heeft door de mishandeling nog veel last van angsten in zijn dagelijks leven.

Camerabeelden

In de zoektocht naar de verdachten deelde de politie donderdagmiddag beelden van de mishandeling. De verdachten waren hierop duidelijk herkenbaar. De politie verzocht mensen met meer informatie over de mishandeling of de verdachten zich te melden. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938