Start van hoofdcontent

Noord

nl

Hoogbejaarde man (91) raakt gewond bij woningoverval in Noord

19 mei 2024, 10.28 uur · Aangepast 19 mei 2024, 10.39 uur · Door AT5

Een 91-jarige man uit Noord is gisteravond in zijn eigen woning aan de Resedastraat overvallen door twee mannen. Hij raakte daarbij gewond. 

De woningovervallers belden om 22.40 uur bij de man aan. Het hoogbejaarde slachtoffer dacht dat zijn buurman aanbelde en deed daarom open, vertelt een politiewoordvoerder.

Ambulance

De overvallers zijn er met persoonlijke bezittingen van de man vandoor gegaan. Het slachtoffer moest na de overval behandeld worden door ambulancepersoneel. 

De recherche en forensische opsporing zijn een onderzoek gestart. Rechercheurs hopen dat getuigen die de twee daders hard hebben zien wegrennen of wegrijden, het is nog niet bekend hoe ze zich verplaatsten, zich melden. 

Schreeuw

Volgens de politiewoordvoerder heeft het slachtoffer tijdens de woningoverval geschreeuwd. De recherche hoopt dat getuigen zich dat moment herinneren en mogelijk nog weten of ze rond die tijd iets opvallends zagen. 

Buurtbewoners zeggen dat het slachtoffer al meerdere keren overvallen is in het verleden. De politie kan bevestigen dat het inderdaad minstens een keer eerder is gebeurd.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938