Start van hoofdcontent

Stad

nl

'Badr zei nog: geen aangifte doen hoor'

22 augustus 2012, 11.17 uur · Aangepast 19 februari 2013, 17.14 uur

Er wordt steeds meer duidelijk over de vermeende mishandeling van een man in de Kleine Cooldown eind vorig jaar door kickbokser Badr Hari.

Dat meldt Nieuwe Revu vandaag. Het weekblad maakte een reconstructie van de mishandeling van een van de slachtoffers in het Kleine Cooldown Café, eind 2011.

Wat er precies aan de ruzie tussen ene 'Olivier' en Badr Hari voorafgaat is niet duidelijk. Het blad schrijft:

De eerste twee klappen op zijn gezicht en een klap op zijn kaak krijgt Olivier die avond eind 2011 van Badr Hari’s vrienden. Olivier wankelt vervolgens naar achteren. Omstanders zien daarna hoe Hari aan komt lopen. Hij stapt recht op Olivier af, zegt niets, maar geeft hem meteen een harde kopstoot in het gezicht.

Het slachtoffer zakt direct in elkaar. Dan gebeurt er iets opmerkelijks. Hari sleurt de hevig bloedende Olivier mee naar de damestoiletten. Hij lijkt zichtbaar geschrokken en maakt de enorme wond op zijn rechterwenkbrauw schoon.

Daarna richt Hari zich weer tot het slachtoffer. ‘Je gaat toch geen aangifte doen, hè? Het is ook jullie schuld, laat ons toch met rust. Geen aangifte doen, hoor.’

Hari zit momenteel vast op verdenking van zes mishandelingen, waaronder die van miljonair Koen Everink in een skybox tijdens Sensation White.