Whatsapp

112

[Video] Dode bij schietpartij in woning Slotermeer

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 12 februari 2015, 00.59 uur

In een woning aan de Maurits Sabbehof in Slotermeer is vanavond een 39-jarige Amsterdammer neergeschoten, hij is kort daarna aan zijn verwondingen overleden.

De man werd volgens een getuige in het trappenhuis neergeschoten, enkele andere getuigen maken melding van zeker twee á drie schoten. Het gaat om een incident in de familiesfeer, laat de politie weten. Er is nog geen verdachte aangehouden maar de politie zegt wel te weten wie het waarschijnlijk is geweest.

abc5media_image_3

Wat precies de relatie tussen verdachte en slachtoffer is, is niet bekend. Wel is duidelijk dat de twee familie waren. Ze waren beiden niet woonachtig op het adres. Een getuige meldt zeker drie schoten te hebben gehoord. 'Daarna hoorde ik een vrouw luid gillen en hoorde ik de sirenes al snel dichterbij komen.'

Vijfde fatale schietpartij
Het fatale schietincident is de vijfde dit jaar en de derde in een week tijd. Vanochtend werd in Zuidoost een 24-jarige jongen doodgeschoten. Afgelopen weekend werd Mario Megan Tier doodgeschoten in een auto in Zuid.  Op 28 januari stierf de Ghanees Augustine Kwabena Nyantakyi (30) in Osdorp, hij is mogelijk het slachtoffer van een persoonsverwisseling. Op 14 januari werd een 60-jarige vrouw doodgeschoten toen zij op haar balkon in Geuzenveld stond.

Whatsapp