Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Aangifte gedaan tegen Glennis Grace en zoon

22 februari 2022, 14.05 uur · Aangepast 22 februari 2022, 15.51 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Er is aangifte gedaan tegen Glennis Grace, haar vijftienjarige zoon en een derde medeverdachte vanwege het incident in een supermarkt aan de Westerstraat, zo laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. 

De 43-jarige zangeres werd vorige week zaterdag samen met haar zoon en de derde verdachte aangehouden door de politie nadat de drie meerdere mensen hadden bedreigd en mishandeld. Volgens een getuige kwam Grace binnen en schreeuwde: "Wie heeft er aan mijn kind gezeten?".

Gebiedsverbod

De officier van justitie legde de drie een gedragsaanwijzing op. Dit houdt in dat zij alle drie niet meer de supermarkt aan de Westerstraat mogen bezoeken. Ook mogen ze niet meer in de omgeving van de Jumbo komen en mogen ze géén contact hebben met het personeel van de supermarkt.

De politie liet toen weten dat het onderzoek nog in volle gang was. Ze hadden vastgesteld dat  zeven personen de supermarkt binnenkwamen en ze daarna "fors openlijk geweld hebben gepleegd." Grace zelf schreef op haar Instagram dat ze het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet, omdat "ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938