Start van hoofdcontent

Damsko

nl

Robs moeder werkte als prostituee op de Wallen 'Ik heb haar werk altijd gehaat'

22 januari 2024, 18.30 uur · Aangepast 23 januari 2024, 13.04 uur · Door AT5

Damsko, is terug van weggeweest met de eerste nieuwe aflevering in het nieuwe jaar. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor je wekelijkse gezonde portie ‘mensen kijken’: een zwaar levensverhaal, iemand die 65 jaar vrijwilligerswerk doet en een klusser die er niks van bakt.

In de spotlight staat in deze aflevering de 85-jarige vrijwilliger Greet de Rooij, in de Jordaan ook wel tante Greet genoemd. Zij werkt al meer dan 65 jaar als vrijwilliger in het buurthuis Ons Genoegen en weet niet van ophouden.

In de nieuwe miniserie ‘De Kronieken van Rob’ vertelt Amsterdammer Rob van Delden zijn levensverhaal. In deze aflevering legt hij zijn ingewikkelde relatie met zijn moeder uit, die vroeger als prostituee op de Wallen werkte, en vertelt hij hoe zij de reden was dat ook hij als sekswerker aan de slag ging.

AT5

In de rubriek ‘De Kaart’ lopen we de Franse Celine tegen het lijf, zij heeft het niet zo met het eten in Nederland. Ook mist ze de franse traditie dat vrienden elkaar spontaan uitnodigen voor een dinertje

En in de klusrubriek ‘Klein Onderhoud’ rijden we mee met Christian. Hij is event-organisator en van klussen heeft hij niet veel kaas gegeten. Hij moet een stoelpoot aan een stoel zien te lijmen, zonder kitpistool en lijmklem. Drie keer raden of het hem lukt.

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938