Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Seizoenkaarten Ajax te koop of te huur aangeboden: "In strijd met de voorwaarden"

27 mei 2024, 11.50 uur · Aangepast 27 mei 2024, 16.46 uur · Door AT5

Ajax waarschuwt supporters om geen doorverkochte of gehuurde seizoenkaarten te gebruiken. De club schrijft dat het niet toegestaan is.  

AT5

Volgens Ajax worden er 'op verschillende kanalen' seizoenkaarten te koop of te huur aangeboden. "Dit is in strijd met de KNVB Standaardvoorwaarden. Voorkom teleurstelling en oplichting", schrijft de club op X.

Wie een seizoenkaart via Ajax wil kopen, kan zich aanmelden op een soort wachtlijst via de site van de club. Maar op de wachtlijsten zouden al tienduizenden fans staan. De fans die een seizoenkaart hebben verlengen 'm over het algemeen meteen. Ook na dit dramatische seizoen duurde het niet lang voordat vrijwel alle fans hun ssc hebben verlengd.

Verschillende supporters laten in antwoord op het bericht van Ajax dan ook weten dat het veel te moeilijk is om aan seizoenkaarten te komen. "Hoe kan je anders aan een seizoenkaart komen?? Zonder connecties ben je kansloos", schrijft een van hen. Een ander: "Ik probeer al jaren een seizoenkaart te bemachtigen. Is kansloos. Kaarten die niet worden verlengd zouden in de vrije verkoop moeten komen."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938