Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

'Rappers opgepakt door arrestatieteam in Zuidoost'

12 februari 2021, 16.00 uur · Aangepast 12 februari 2021, 18.29 uur · Door Redactie

Een arrestatieteam van de politie heeft vandaag meerdere aanhoudingen verricht in Zuidoost. Volgens verschillende misdaadjournalisten gaat het om rappers. 

Een woordvoerder van de politie kan niet bevestigen dat de verdachten rappers zijn. Ze zegt dat de aanhoudingen zijn verricht vanwege een 'lopend onderzoek'.

Karspeldreef

Zeker twee aanhoudingen vonden plaats op de Karspeldreef. Een getuige die naar de supermarkt ging zegt tegen AT5 dat daar eerst gefilmd werd. 'Toen ik de winkel uitliep zag ik allemaal politie en het arrestatieteam buiten en zag ik een à drie mannen geblinddoekt tegen muren staan. Een paar minuten later kwamen er nog politiebusjes en auto's bij en werden de mannen afgevoerd.'

Een van deze verdachten zou rapper Bigidagoe zijn, melden Telegraafjournalist Wilson Boldewijn en Crimesite. Ook op sociale media wordt zijn naam genoemd.  

Neergeschoten

De rapper, die eigenlijk Danzel S. heet, werd in augustus neergeschoten in de Rivierenbuurt. Een paar dagen later werd de woning van zijn moeder onder vuur genomen. 

De afgelopen tijd zou Danzel S. een conflict hebben met een andere rapper, Chivv.  Dat leidde tot deze videoclip. Daarin rapt Chivv over het feit dat de rivalen elkaars dure kettingen hebben afgepakt. Ook deze rapper zou volgens Crimesite zijn aangehouden.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938