Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Eerste acht thuisduels Ajax zo goed als uitverkocht

14 juli 2023, 12.00 uur · Door AT5

Het mag dan een waardeloos jaar zijn geweest, en ook nu moppert iedereen over het aan- en verkoopbeleid, maar Ajax blijft onverminderd populair. De kaarten voor de eerste seizoenshelft gaan als warme broodjes over de toonbank. Van de eerste acht thuisduels kennen vier wedstrijden al een uitverkochte Johan Cruijff Arena, voor de andere vier duels zijn nog enkele kaarten over. 

Foto: Sammie van den Broek/ AT5

De Klassieker tegen Feyenoord, de tweede thuiswedstrijd van het seizoen, is een van de uitverkochte wedstrijden. Ook tijdens de duels met AZ (8 oktober), sc Heerenveen (4 november) en Sparta Rotterdam (10 december) kunnen de Ajacieden al rekenen op een volle Arena. 

Enkele kaarten

Vanaf 10.00 uur mocht iedereen met een account bij Ajax kaarten kopen voor de beschikbare wedstrijden. De vier uitverkochte wedstrijden raakten een dag eerder, toen de leden van de supportersvereniging kaarten mochten, al alle kaarten kwijt. 

Voor het openingsduel met Heracles waren er rond het middaguur nog vijf kaarten beschikbaar. Rond diezelfde tijd waren er voor de wedstrijd tegen FC Volendam nog net iets meer dan 200 kaarten beschikbaar. De wedstrijd tegen Vitesse kende nog ongeveer twintig beschikbare kaarten en die tegen PEC Zwolle zeven. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938