Start van hoofdcontent

Panel

nl

AT5-panel: stuur je rattenfilmpjes en -foto's in

20 april 2021, 10.00 uur · Aangepast 21 april 2021, 10.02 uur · Door Cenk Karakaya

Het aantal meldingen van rattenoverlast in de stad is het afgelopen jaar flink gestegen. De GGD vermoedt dat door het vele thuiswerken mensen vaker gaan melden. AT5 heeft daarom een enquête uitgezet onder de panelleden, om te vragen hoe zij hier tegen aankijken.

Eén van de vragen die daarin wordt gesteld, is om filmpjes of foto's te maken van ratten in jouw buurt. AT5 zou het dan ook op prijs stellen als je de situatie bij jou in de buurt op camera vast wil leggen. Als je toevallig al beelden van ratten bij jou in de buurt hebt, zien we die beelden (het liefst bewegend) ook graag tegemoet. Vermeld daarbij de locatie en datum. 

De video's en/of foto's kunnen opgestuurd worden naar [email protected]. Vermeld daarbij de locatie en het tijdstip van de foto. Wie het makkelijker vindt om even een appje te sturen, kan dat doen naar 0620864602. 

📋 Doe mee aan het AT5-panel

Heb jij ook een mening over de stad? Via het AT5-panel kan iedere Amsterdammer meedenken over actuele kwesties. Klik hier om je aan te melden. En hier lees je meer over het AT5-panel. Deze productie is tot stand gekomen met hulp van het SvdJ