Panel

NL
V

Meld je aan bij het AT5-panel en denk mee over de stad

25 augustus 2020, 15.50 uur · Aangepast 27 september 2020, 10.38 uur · Door Redactie

Willen Amsterdammers meer of minder ruimte voor auto’s in de stad? Waar mag op bezuinigd worden en waar mag absoluut niet op bezuinigd worden? En wordt het afval vaak genoeg opgehaald in de stad? Denk mee over dit soort belangrijke vraagstukken in het AT5-panel. Klik hier om mee te doen.

Het AT5-panel wil Amsterdammers betrekken bij de actualiteit en laten deelnemen aan het politieke en maatschappelijke debat.  Panelleden krijgen regelmatig een uitnodiging om mee te doen aan een korte enquête. In die enquetês vragen we Amsterdammers na te denken en hun mening te geven over allerlei actuele en belangrijke onderwerpen. De resultaten en antwoorden lees je terug op AT5. We leggen die uitslagen voor aan experts, politici en beleidsmakers. Op deze manier wil het AT5-panel een belangrijke stem worden in Amsterdam.

Geef je mening bij de actualiteit en neem deel aan het maatschappelijk debat. Meld je aan, want jouw mening doet ertoe!

Het aanmeldformulier invullen duurt slechts drie minuten. Daarna krijg je vanzelf de toekomstige onderzoeken in je mail. Deelnemen kan volledig anoniem en we gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Klik hier om mee te doen.

AT5

De afgelopen maanden heeft AT5 al diverse onderzoeken uitgevoerd. Zo hebben ondernemers, studenten en vele andere Amsterdammers al laten weten hoe zij bepaalde Amsterdamse zaken ervaren.  Hieronder een greep uit de resultaten:

📋 Doe mee aan het AT5-panel
Heb jij ook een mening over de stad? Via het AT5-panel kan iedere Amsterdammer meedenken over actuele kwesties. Klik hier om je aan te melden. En hier lees je meer over het AT5-panel.