Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Gravenberch over vriend Ihattaren: "Ik hoop dat hij erbij is zondag"

16 april 2022, 13.05 uur · Door Sammie van den Broek

Na twaalf jaar lijkt Ryan Gravenberch bezig aan zijn laatste weken als speler van Ajax. De middenvelder wordt begeerd door Bayern München, maar eerst wil hij met Ajax de bekerfinale winnen van PSV. 

De 19-jarige zal voor de derde keer een bekerfinale spelen. Maar ook is er het besef dat het wel eens de laatste keer kan zijn voor een tijdje bij Ajax.  "Ik ben als jonge jongen hier gekomen en een echte man geworden", vertelt Gravenberch. "Het is inderdaad anders", vervolgt hij. 

Mohamed Ihattaren

Ihattaren is sinds dit seizoen Ajax-speler en daar is Gravenberch blij mee. "Hij is een goede vriend, ik speel al sinds de F1 tegen hem", vertelt Gravenberch. Hij hoopt dan ook dat zijn vriend Ihattaren een plek in de selectie krijgt aankomende zondag tegen PSV in de bekerfinale. 

De bekerfinale tussen PSV en Ajax in De Kuip begint zondag om 18.00 uur. Dat de finale wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord is voor Ryan extra lekker. "Als je beker daar wint dan is dat wel een lekker gevoel."

In Studio Jaxie is zondag vanaf 17.15 uur een voorbeschouwing op de bekerfinale, live vanuit de Bloemenbar. In de rust en na de wedstrijd is er ook een analyse. Presentatie is in handen van Jasper Gottblieb en Daan Sutorius. 

AT5

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938